Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme palvelukseemme reippaita työntekijöitä jakamaan kaupunkilehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Meiltä löytyy vapaita jakopiirejä mm. seuraavilta alueilta:

Haminan keskusta
Alakaupunki
Salmenkylä
Saviniemi
Hillo
Metsäkylä

Mikäli olet yli 14 vuotias, ota pikaisesti yhteyttä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Olit sitten koululainen, opiskelija, eläkeläinen, kotiäiti tai muusta syystä etsit osa-aikaista työtä, räätälöimme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun.

18 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus tulla työskentelemään keikkajakajana vaihtuville piireille
Mikäli olet kiinnostunut keikkajakajan työstä on ajokortti välttämätön ja mielellään oman auton käyttömahdollisuus. Ahkera keikkajakaja pääsee hyville ansioille!

Tarjolla myös keskusta-alueilla kk-palkkaisen jakajan töitä. KYSY lisää! Keskusta-alueilla on mahdollista työskennellä lajittelutilastamme käsin.

Voit laittaa työpaikkahakemuksesi joko puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä (nimi-ikä-osoite).

Web-osoite: http://www.jakelusuora.fi Työnantaja: Jakelusuora Oy, Kotka Sijainti: 49400 HAMINA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Veera Lammenaho 0440558020 veera.lammenaho@suoramainonta.fi http://jakelusuora.fi/fi/tyopaikat/tyohakemus Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 49400 HAMINA

Yritystiedot

Toiminimi Jakelusuora Oy Y-tunnus 1059244-1 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 672 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

278 000 € 79 %

Liikevoitto-%

10 % 43 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jakelusuora Oy, Kotka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49400 - Hamina , osoitteessa 49400 HAMINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa