Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme reippaita työntekijöitä jakamaan kaupunkilehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Meiltä löytyy vapaita jakopiirejä mm. seuraavilta alueilta: Haminan keskusta Alakaupunki Salmenkylä Saviniemi Hillo Metsäkylä Mikäli olet yli 14 vuotias, ota pikaisesti yhteyttä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Olit sitten koululainen, opiskelija, eläkeläinen, kotiäiti tai muusta syystä etsit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Hamina jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jakelusuora Oy Y-tunnus 1059244-1 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jakelusuora Oy, Kotka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus