Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme reippaita jakajia eri puolille Lappeenrantaa! Jakajan työ vaatii reippautta ja vastuuntuntoa, sillä jakajan tulee pystyä huolehtimaan jakelutyöstä itsenäisesti. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana milloin hän aloittaa jakelutyön. Jakelutyö on säännöllistä, kaksi kertaa viikossa (keskiviikkoisin ja lauantaisin) tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Jakelutuotteet tuodaan kotiovellesi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Lappeenranta jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jakelusuora Oy Y-tunnus 1059244-1 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Jakelusuora Oy, Kotka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus