Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme reippaita työntekijöitä jakamaan kaupunkilehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Meiltä löytyy vapaita jakopiirejä mm. seuraavilta alueilta: KOUVOLA: -Keskusta -Tornionmäki -Lehtomäki -Viitakumpu KUUSANKOSKI: -Keskusta -Mäkikylä -Rekola -Puistomaa -Naukio -Kunnanpelto ANJALANKOSKI: -Myllykoski -Inkeroinen -Anjala KORIA: -Hurjanhaka -Tammiranta ELIMÄKI Mikäli olet yli 14 vuotias, ota pikaisesti yhteyttä. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jakelusuora Oy Y-tunnus 1059244-1 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainosten- ja lehtien jakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Jakelusuora Oy, Kotka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus