Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Racing Engines Oy hakee tiimiinsä kappaletavaran kuljetukseen reipasta, oma aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ammattitaitoista jakeluauton kuljettajaa kappaletavaran kuljetuksiin Helsingin alueelle. Kokemusta työstä tulisi olla. Tarvitset voimassa olevan ammattipätevyyden, kuljettajakortin, sekä työturvallisuuskortin (voidaan kouluttaa). Oman auton tarvitset myös, jotta pääset tarpeeksi ajoissa töihin. Hakemukset voit lähettää info@rehoy.fi tai numeroon 0447867700...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki jakelutehtävät ja postitus Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Racing Engines Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa