Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö pääkaupunkiseudulta jakeluauton, yhdistelmäajoneuvon tai pakettiauton kuljettajan töitä? Kuljetusliike Osmo Närhi Ky etsii elintarvikeajoon jakeluauton, yhdistelmäajoneuvon ja pakettiauton kuljettajia reippaaseen ja positiiviseen tiimiinsä. Työ on nopeatempoista, joten edellytämme sinulta ripeyttä, hyvää paineensietokykyä ja tiimityöskentelytaitoa. Työn laatu on vuorotyötä, joten joustavuus kuuluu lisäksi ominaisuuksiisi. Asiakaspalvelu on myös osa tehtävääsi. Sinulla tulee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Sipoo kevyt tavaraliikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Espoo raskas tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Sipoo raskas tavaraliikenne Vantaa raskas tavaraliikenne Espoo jakelutehtävät ja postitus Helsinki jakelutehtävät ja postitus Sipoo jakelutehtävät ja postitus Vantaa jakelutehtävät ja postitus Espoo raskaan kaluston käyttö Helsinki raskaan kaluston käyttö Sipoo raskaan kaluston käyttö Vantaa raskaan kaluston käyttö Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluauton, yhdistelmäajoneuvon ja pakettiauton kuljettajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike Osmo Närhi Ky. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus