Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hesburger Tuulos on hyvin kehittyvä Hesburger-ravintola Neste Tuuloksen yhteydessä, Tuulosen kauppakeskuksessa.

Etsimme vauhdikkaan porukkamme täydennykseksi määrätietoista ja ammattinsa osaavaa vuoropäällikköä.
Etsimämme vuoropäällikkö johtaa vuoroaan vahvasti, noudattaa konseptia tinkimättä, on ahkera ja joustava, sekä ennen kaikkea hyvällä asenteella varustettu esimies omalle tiimilleen. Vuoropäällikkömme haluaa kehittyä ja kehittää muita, hän on tavoitteellinen, paineensietokykyinen ja aikaansaava iloisen palvelun ammattilainen.

Työpaikka on vakituinen ja työtä on 90 tuntia/ 3 viikon jakso.
Työvuorot sijoittuvat aikavälille 9.00 - 00.15 vuoden jokaisena päivänä. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön työvuoroihin kulkemiseen.

Hakuaika on 31.10.2016 saakka, mutta toimi nopeasti sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: J. Taavitsainen Oy Sijainti: Tuulosentie 1, 14810 TUULOS Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: aloitusaika on sovittavissa Yhteystiedot: Tuija Taavitsainen, Puh: 0407286471, tuija.taavitsainen@elisanet.fi Hakemukset: tuija.taavitsainen@elisanet.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuulosentie 1, 14810 TUULOS

Yritystiedot

Toiminimi J. Taavitsainen Oy Y-tunnus 1010232-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut J. Taavitsainen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Tuulosentie 1, 14810 TUULOS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa