Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Neste Hesburger Tuulos on vilkas liikenneasema valtatie 12 varrella. Palveluvalikoimaamme kuuluu laadukkaiden Neste polttoaineiden ja öljyjen lisäksi, kahvila-ravintola itseleivottuine herkkuineen, Hesburger sekä Splizzeria-ravintola. Etsimme työporukkamme täydennykseksi ahkeraa ja iloista monitaituria Hesburger Tuulokseen. Työ Hesburger Tuuloksessa sisältää kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, ruokien pöytiin viemistä, hampurilaisten ja salaattien valmistusta, siivoamista, omavalvontaa, kuormien purkamista sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi J. Taavitsainen Oy Y-tunnus 1010232-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut J. Taavitsainen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa