Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Neste Hesburger Tuulos on vilkas liikenneasema valtatie 12 varrella. Palveluvalikoimaamme kuuluu laadukkaiden Neste polttoaineiden ja öljyjen lisäksi, kahvila-ravintola itseleivottuine herkkuineen, Hesburger sekä Splizzeria-ravintola. Etsimme työporukkamme täydennykseksi ahkeraa ja iloista monitaituria Hesburger Tuulokseen. Työ Hesburger Tuuloksessa sisältää kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, ruokien pöytiin viemistä, hampurilaisten ja salaattien valmistusta, siivoamista, omavalvontaa, kuormien purkamista sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi J. Taavitsainen Oy Y-tunnus 1010232-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut J. Taavitsainen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus