Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Neste Hesburger Tuulos on vilkas liikenneasema valtatie 12 varrella. Palveluvalikoimaamme kuuluu laadukkaiden Neste polttoaineiden ja öljyjen lisäksi, kahvila-ravintola itseleivottuine herkkuineen, Hesburger sekä Splizzeria-ravintola.

Etsimme työporukkamme täydennykseksi ahkeraa ja iloista monitaituria Hesburger Tuulokseen.

Työ Hesburger Tuuloksessa sisältää kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, ruokien pöytiin viemistä, hampurilaisten ja salaattien valmistusta, siivoamista, omavalvontaa, kuormien purkamista sekä muita erittäin monipuolisia Hesburger-ravintolan työtehtäviä.

Työ on vuorotyötä, työvuorojen painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Työpaikka on vakituinen ja osa-aikainen siten, että työtä on 75-90 tuntia per kolmen viikon jakso. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön työvuoroihin kulkemiseen.

Arvostamme kokemusta pikaruokaravintolasta, muusta keittiötyöstä tai asiakaspalvelusta. Oikean henkilön löytyessä, opetamme työn alusta alkaenkin. Ehdoton edellytys on tekemisen meininki, positiivinen asenne ja halu palvella asiakkaita hyvin.

Laita hakemuksesi tulemaan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: J. Taavitsainen Oy Sijainti: Tuulosentie 1, 14810 TUULOS Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuija Taavitsainen, Puh: 0407286471, tuija.taavitsainen@elisanet.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuulosentie 1, 14810 TUULOS

Yritystiedot

Toiminimi J. Taavitsainen Oy Y-tunnus 1010232-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut J. Taavitsainen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Tuulosentie 1, 14810 TUULOS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa