Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

J. Kärkkäinen Oy on kehittyvä ja nopealiikkeinen tavarataloketju Pohjois-Pohjanmaalta. Kärkkäisellä on tavaratalot Lahdessa, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita osoitteesta http://www.karkkainen.com. Tavaratalojen yhteydessä on Varikkokauppa, joka palvelee autoilijoita huolto, korjaus ja varaosa asioissa. Haemme Ouluun perustettavaan call centeriin työntekijää määräaikaiseen tai mahdollisesti pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Työnkuvaus:
Monipuolinen ja haastava työ dynaamisessa ja edukseen erottuvassa yrityksessä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse sekä verkossa.

Odotamme sinulta:
Myyntityön sekä autoalan kokemusta, sekä aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varaosamyyjän, autonasentajan tai työnjohtajan tehtävistä.
Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen
jani.juttula@varikko.com

Web-osoite: http://www.karkkainen.fi/ Työnantaja: J. Kärkkäinen Oy Sijainti: lentokatu 2, 90460 OULUNSALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jani.juttula@varikko.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: lentokatu 2, 90460 OULUNSALO

Yritystiedot

Toiminimi J. Kärkkäinen Oy Y-tunnus 0865108-6 Toimiala Tavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Suomi Trading, Taloustukku J. Kärkkäinen, Kärkisport, Kärkitukku, Kärkimarket, kauppakartelli.com, Isomagneetti, Iso 24h, Iso 24a, Iso.sti kaupallinen, Iso Kärkkäinen, Varikko, Iso 24, Kärkiasiakas, Kärkiale, Kärkiyritys, Kauppasille, KauppaSuomi -lehti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

130 963 076 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 494 569 € 51 %

Henkilöstö

421 1

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Call Center työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut J. Kärkkäinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulunsalo , osoitteessa lentokatu 2, 90460 OULUNSALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa