Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Technical Support

BMW Group

Sweden

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

J. Kärkkäinen Oy on kehittyvä ja nopealiikkeinen tavarataloketju Pohjois-Pohjanmaalta. Kärkkäisellä on tavaratalot Lahdessa, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita osoitteesta http://www.karkkainen.com. Tavaratalojen yhteydessä on Varikkokauppa, joka palvelee autoilijoita huolto, korjaus ja varaosa asioissa. Haemme Ouluun perustettavaan call centeriin työntekijää määräaikaiseen tai mahdollisesti pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaus: Monipuolinen ja haastava työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Oulu tekninen tuki Oulu asiakasneuvonta Oulu tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi J. Kärkkäinen Oy Y-tunnus 0865108-6 Toimiala Tavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Suomi Trading, Taloustukku J. Kärkkäinen, Kärkisport, Kärkitukku, Kärkimarket, kauppakartelli.com, Isomagneetti, Iso 24h, Iso 24a, Iso.sti kaupallinen, Iso Kärkkäinen, Varikko, Iso 24, Kärkiasiakas, Kärkiale, Kärkiyritys, Kauppasille, KauppaSuomi -lehti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Call Center työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut J. Kärkkäinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulunsalo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus