Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saksan kielen tuntiopettaja IWG Instituutti etsii saksan kielen tuntiopettajaa Lahteen syksy kevät 2017. KOULUTTAJALTA EDELLYTETÄÄN: -Monipuolinen alalle soveltuva akateeminen koulutus ja opettajan pätevyys -Äidinkielenään saksaa puhuva katsotaan eduksi (hyvä suomen kielen taito) -Vähintään 3 vuoden työkokemus saksan kielen opetustehtävistä sekä aikuiskoulutuksesta. Muuta: -Ajat voidaan sovittaa joustavasti kouluttajan aikatauluun -Työ soveltuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Lahti opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi IWG Instituutti Oy Y-tunnus 1059527-1 Toimiala Kielikoulut ja -opistot Rinnakkaistoiminimet Vita Medica

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Saksan kielen tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut IWG Instituutti Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus