Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Assemblin Finland Oy hakee IV-projektipäällikkö pääkaupunkiseudulle talotekniikkaurakointiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä osana talotekniikkkaurakoinnin tiimiä. Vastaat kokonaisuudessaan IV-projektien tuotannosta sekä taloudesta ja toimit asentajien esimiehenä vastuullasi olevissa projekteissa.

Sinulla on IV-työnjohtajan pätevyys ja mielellään olet koulutukseltasi teknikko tai insinööri. Toivomme Sinulta kokemusta AutoCad-ohjelmasta, yleisimmistä IT-ohjelmista sekä projektinhoidosta. Tarkemman perehdytyksen saat työtehtävää hoitaessasi, mutta meille on tärkeää aito kiinnostuksesi liiketoimintaamme kohtaan sekä asiakas- ja yhteistyökumppanisuhteiden hoitoon.

Istut hyvin työyhteisöömme, jos olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen, työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen. Työt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla eri työkohteissa, joten tehtävä vaatii matkustusvalmiutta, omaa autoa sekä ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ammattitaitoisen työyhteisön tuella kehittyvässä Assemblin -konsernissa. Työtehtävä on vakituinen. Panostamme henkilöstöömme monin eri tavoin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3587402 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa