Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

JOB4ALL Oy on henkilöstöä eri aloille vuokraava uuden ajan henkilöstötalo. Kauttamme työllistytään pitkiin, sekä lyhyisiin työsuhteisiin asiakkaillemme pk-seudun alueella.

Haemme asiakkaallemme iv-kanavien puhdistajaa pääasiassa pk-seudulla tapahtuvaan työhön. Työnhakijalla hyvä olla valmius myös epäsäännölliseen ennalta sovittuun reissutyöhön.

Työ käsittää iv-kanavien puhdistusta, kanavien kuvauksia, laite säätöjä-korjauksia, venttiilien säätöjä jne alaan liittyviä töitä.

Työssä käytettävät työkalut ja asiakkaan menetelmät, sekä raportoinnin helppous ovat Suomen huipputasoa helpottaen myös työntekijän arkea ja työskentelyä.

Hakijalta odotamme;

-Aiempaa kokemusta alalta ja vastaavista tehtävistä
-Iv-kanavien piirrustusten ja kuvien lukutaitoa
-B-ajokorttia
-Oma aloitteisuutta, reipasta mieltä sekä asiakaspalvelutaitoa

Hakemukset osoitteeseen: hakemukset@job4all.fi tai numeroon 0505232992

Työnantaja: JOB4ALL OY Sijainti: Vantaa, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk Yhteystiedot: hakemukset@job4all.fi 0505232992 Hakemukset: hakemukset@job4all.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa, 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-Kanavienpuhdistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut JOB4ALL OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa, 01300 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa