Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Magnetix Wellness GmbH on saksalainen, Frankfurt am Mainissa toimiva yritys, jonka tuotepalettiin kuuluvat korkealaatuiset magneettikorut & Wellness-tuotteet. Magnetix-jälleenmyyjätiimit myyvät tuotteita 17 eri Euroopan maassa kotikutsuilla, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa sekä nettikaupan kautta. Useat sadattuhannet asiakkaamme tuntevat jo vaikuttavat korumme ja saavat helpotusta wellness-tuotteistamme. Magnetix-merkki edustaa korkeaa laatua ja erinomaista palvelua. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Sipoo kauppiaat ja myymälänhoito Vantaa kauppiaat ja myymälänhoito Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Itsenäinen Magnetix koru- ja hyvinvointijälleenmyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Magnetix Wellness GmbH. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus