Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Magnetix Wellness GmbH on saksalainen, Frankfurt am Mainissa toimiva yritys, jonka tuotepalettiin kuuluvat korkealaatuiset magneettikorut & Wellness-tuotteet. Magnetix-jälleenmyyjätiimit myyvät tuotteita 17 eri Euroopan maassa kotikutsuilla, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa sekä nettikaupan kautta. Useat sadattuhannet asiakkaamme tuntevat jo vaikuttavat korumme ja saavat helpotusta wellness-tuotteistamme. Magnetix-merkki edustaa korkeaa laatua ja erinomaista palvelua. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Sipoo kauppiaat ja myymälänhoito Vantaa kauppiaat ja myymälänhoito Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Itsenäinen Magnetix koru- ja hyvinvointijälleenmyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Magnetix Wellness GmbH. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus