Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

The Happy Red Onion on Länsi-Vantaan monipuolisin ja menevin ravintola, jossa maukas ruoka saa entistä suuremman osan ja jonne jokainen ammattitaitoista palvelua ja välitöntä tunnelmaa hakeva on lämpimästi tervetullut. Red Onionissa yhdistyvät saumattomasti pitkät perinteet ja nykypäiväinen tunnelma. Amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola tarjoaa monipuolista viihdettä ja menun. Red Onion on toiminut Länsi-Vantaan bilemekkana ja tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen ajan. Nyt ravintola on avannut ovensa uudistuneena mutta edelleen säilyttäen aidon Redarin hengen niin, että kokonaisuus palvelee nyt eri sukupolvia aina nuorekkaista aikuisista reippaaseen varttuneempaan väkeen.

Haemme nyt KOKKIA kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö tulee olemaan vastuussa Red Onionin lounaasta ja toimii samalla myös keittiömestarin oikeana kätenä suunnitellen ja ideoiden uudistunutta ravintolaa. Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja usean vuoden kokemuksen monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt ottamaan vetovastuun keittiön toiminnasta. Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Työajat sijoittuvat pääasiassa lounasvuoroihin, mutta tarvittaessa vuoroja tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työnantaja: Itähelsingin Ravintolat Oy Sijainti: Iskoskuja 3 b, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Toni Susi 0400 591898 toni.susi@onniravintolat.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Iskoskuja 3 b, 01600 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Itähelsingin Ravintolat Oy Y-tunnus 2472454-8 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 534 000 € 50 %

Liiketoiminnan tulos

203 000 € 203 %

Liikevoitto-%

13 % 86 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Itähelsingin Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Iskoskuja 3 b, 01600 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa