Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Opiskelijoita on noin 15 000 ja työllistämme lähes 2 800 henkilöä. Toimimme kolmella kampuksella Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme 300 parhaan joukkoon.

Terveystieteiden tiedekunta toimii Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Tiedekunnassa koulutetaan lääkäreitä, hammaslääkäreitä, farmaseutteja ja proviisoreja sekä muita keskeisiä asiantuntijoita terveydenhuollon eri aloille. Tiedekunta on hyvin tutkimusintensiivinen. Kansainvälisesti korkeatasoinen ja monitieteinen tutkimus kytkeytyy vahvasti yliopiston strategiassa tunnistettuihin tutkimusalueisiin. Tiedekunnassa on noin 2 500 perustutkinto-opiskelijaa ja noin 450 jatko-opiskelijaa. Henkilökuntaa tiedekunnassa on lähes 700. http://www.uef.fi/fi/ttdk

Haettavana on

tutkijatohtorin (täsmälääketeknologiat, painopisteenä silmätaudit) tehtävä, lääketieteen laitos/kliinisen lääketieteen yksikkö, Kuopion kampus

Tutkijatohtori tulee sijoittumaan terveystieteiden tiedekunnan strategiselle tutkimusalueelle Täsmälääketeknologiat, painopisteenä silmätaudit. https://www.uef.fi/fi/web/guest/tutkimus/nousevat-tutkimusalueet Tutkijatohtorin erityisenä tutkimusalueena on verkkokalvolle kohdennettavien lääkinnällisten proteiinien muokkaus.Tutkijatohtorin odotetaan tunnistavan peptidejä, joiden avulla voidaan pidentää lääkinnällisten proteiinien retentiota verkkokalvolla ja edistää niiden solunsisäistä kuljetusta ja kohdentumista.

Tutkijatohtorin palvelussuhteeseen valittavan tulee olla soveltuvan tohtorin tutkinnon suorittanut. Tutkijatohtorin tehtävään otetaan aina määräajaksi (hallintojohtosääntö 30§).

Tutkijatohtorilta edellytetään tohtorin tutkinto, joka on suoritettu enintään 5 vuotta ennen tutkijatohtorin tehtävän vastaanottamista. Aikaraja tarkoittaa tässä yhteydessä nettoaikaa, johon ei lasketa esim. äitiys- tai vanhempainlomaa tai asevelvollisuuden suorittamista.

Tehtävään vaadittavasta kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella 770/2009. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävää hoitavalta vaaditaan, että hän hallitsee sen kielen, suomen tai ruotsin, jolla hänen on annettava opetusta. Tiedekunnan dekaani voi myöntää erivapauden yliopistoasetuksen kielitaitovaatimuksiin. Hyvä englanninkielen taito vaaditaan; tutkimus ja opetus voi tapahtua myös englanninkielellä.

Tutkijatohtori tulee etsimään peptidejä phage display -menetelmällä, ilmentämään niitä lääkinnällisten proteiinien kanssa konjugaatteina, sekä testaamaan niiden farmakokineettisiä ominaisuuksia ja terapeuttista vaikutusta soluviljelymenetelmiä ja erilaisia eläinmalleja käyttäen. Aikaisempi kokemus edellä mainituista menetelmistä katsotaankin hakijalle eduksi.

Tehtävä täytetään määräajalle 1.1.2017-31.12.2019. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen opetus- ja tutkimustehtävä.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 5 (2 865,30 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja: Professori Kai Kaarniranta, 044 0593 290, kai.kaarniranta@uef.fi ja professori Arto Urtti, 040 540 2279, arto.urtti@uef.fi ja hakumenettelyn osalta osastosihteeri Henna Miettinen, 040 355 3851, henna.miettinen@uef.fi.

Uuden työntekijän tullessa yliopiston palvelukseen käytetään koeaikaa.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää:
- ansioluettelo
- julkaisuluettelo
- kopiot tutkintotodistuksista ja kielitaitoa osoittavista todistuksista, ellei kielitaito ilmene tutkintotodistuksista
- perustelu hakijan tutkimustaustan sopivuudesta tehtävään
- lyhyt tutkimussuunnitelma (2 sivua)
- motivaatiokirje

Hakemus tulee jättää viimeistään 2.11.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.uef.fi Työnantaja: Itä-Suomen yliopisto Sijainti: 70211 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja: Professori Kai Kaarniranta, 044 0593 290, kai.kaarniranta@uef.fi ja professori Arto Urtti, 040 540 2279, arto.urtti@uef.fi ja hakumenettelyn osalta osastosihteeri Henna Miettinen, 040 355 3851, henna.miettinen@uef.fi. Hakemukset: https://www.saimanet.com/certiahome/aew.html?job_id=2710&jc=21 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70211 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen yliopisto Y-tunnus 2285733-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkijatohtori,täsmälääketeknologiat (silmätaudit), on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70211 - Kuopio , osoitteessa 70211 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa