Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Opiskelijoita on noin 15 000 ja työllistämme lähes 2 800 henkilöä. Toimimme kolmella kampuksella Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme 300 parhaan joukkoon.

Terveystieteiden tiedekunta toimii Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Tiedekunnassa koulutetaan lääkäreitä, hammaslääkäreitä, farmaseutteja ja proviisoreja sekä muita keskeisiä asiantuntijoita terveydenhuollon eri aloille. Tiedekunta on hyvin tutkimusintensiivinen. Kansainvälisesti korkeatasoinen ja monitieteinen tutkimus kytkeytyy vahvasti yliopiston strategiassa tunnistettuihin tutkimusalueisiin. Tiedekunnassa on noin 2 500 perustutkinto-opiskelijaa ja noin 450 jatko-opiskelijaa. Henkilökuntaa tiedekunnassa on lähes 700. http://www.uef.fi/fi/ttdk

Haettavana on

Tutkijatohtorin (tuki- ja liikuntaelinsairauksien biologia ja biokemia) tehtävä, lääketieteen laitos/biolääketieteen yksikkö, Kuopion kampus

Tutkijatohtori tulee sijoittumaan Itä-Suomen yliopiston strategiselle tutkimusalueelle Tuki- ja liikuntaelinsairaudet. Kyseessä on monitieteinen ja translationaalinen tutkimusalue, jossa selvitetään osteoporoosin ja osteoartroosin patofysiologiaa ja riskitekijöitä sekä kehitetään niille kuvantamis- ja mallinnustyökaluja. Tavoitteena on kehittää osteoporoosin ja osteoartroosin diagnostiikkaa sekä tautien ennustamista ja hoitoa.
http://www.uef.fi/fi/web/guest/tutkimus/kehittyneet-vahvat-tutkimusalueet, http://www.uef.fi/fi/web/crc/tules-tutkimusyksikko, http://www.uef.fi/web/extracellular-vesicles-in-transl-med/home, http://www.uef.fi/fi/web/sovfys/tuki-ja-liikuntaelinsairaudet,http://luotain.uef.fi/

Tutkijatohtorin tehtävänä on tunnistaa osteoporoosin ja osteoartroosin varhaisvaiheen biologisia mekanismeja, joiden perusteella on mahdollista kehittää uusia diagnostisia menetelmiä ja/tai lääkehoitoa. Tutkijatohtorin pääasiallisena tehtävänä on analysoida ja karakterisoida biokemiallisesti ja histologisesti tuki- ja liikuntaelinkudosten metaboliaa, tutkia terveessä ja sairaassa kudoksessa tapahtuvaa biosynteesiä ja geenien ilmentymistä sekä tarkastella niihin liittyviä biologisia ja biokemiallisia prosesseja. Lisäksi tutkijatohtorin tulee kehittää em. tutkimuksessa tarvittavia analyysimenetelmiä.

Tutkijatohtorin palvelussuhteeseen valittavan tulee olla soveltuvan tohtorin tutkinnon suorittanut. Tutkijatohtorin tehtävään otetaan aina määräajaksi (hallintojohtosääntö 30§).

Tutkijatohtorilta edellytetään tohtorin tutkinto, joka on suoritettu enintään 5 vuotta ennen tutkijatohtorin tehtävän vastaanottamista. Aikaraja tarkoittaa tässä yhteydessä nettoaikaa, johon ei lasketa esim. äitiys- tai vanhempainlomaa tai asevelvollisuuden suorittamista.

Tehtävään vaadittavasta kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella 770/2009. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävää hoitavalta vaaditaan, että hän hallitsee sen kielen, suomen tai ruotsin, jolla hänen on annettava opetusta. Hyvä englanninkielen taito vaaditaan, opetus ja tutkimus voi tapahtua myös englanninkielellä. Tiedekunnan dekaani voi myöntää erivapauden yliopistoasetuksen kielitaitovaatimuksiin.

Tutkijatohtorin, tuki- ja liikuntaelinsairauksien biologia ja biokemia, tehtävään otettavan tulee olla perehtynyt tutkimusalueen kannalta keskeisiin analyysimenetelmiin, kuten solu- ja kudosviljelymenetelmiin. Kokemus kudosten biofysikaalisesta (konfokaalimikroskopia, Raman, FTIR, NIR) karakterisoinnista katsotaan eduksi. Tutkijatohtorilla tulee myös olla valmiudet työskennellä monitieteisessä tutkimusyhteisössä ortopedien, fyysikoiden ja insinöörien kanssa.

Tehtävä täytetään määräajalle 1.1.2017-31.12.2019. Määräaikaisuuden perusteena on määräaikainen opetus- ja tutkimustehtävä.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 5 (2 865,30 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja: Professori Heikki Kröger, 044 7172 602, heikki.kroger@uef.fi , professori Rami Korhonen, 044 355 3620, rami.korhonen@uef.fi ja apulaisprofessori Petteri Nieminen, 040 355 3037, petteri.nieminen@uef.fi ja hakumenettelyn osalta henkilöstösihteeri Karoliina Tenkanen, 040 355 3082, karoliina.tenkanen@uef.fi.

Uuden työntekijän tullessa yliopiston palvelukseen käytetään koeaikaa.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää:
- ansioluettelo
- julkaisuluettelo
- tutkimussuunnitelma
- motivaatiokirje
- kopiot tutkintotodistuksista ja kielitaitoa osoittavista todistuksista, ellei kielitaito ilmene tutkintotodistuksista
- hakijaa pyydetään laatimaan vapaamuotoinen kuvaus (max 2 sivua) tekemästään tutkimustyöstä ja hakijan omasta osuudesta yhteisjulkaisuissa (tutkimustyön kuvaus)

Hakemus tulee jättää viimeistään 2.11.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.uef.fi Työnantaja: Itä-Suomen yliopisto Sijainti: 70211 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja: Professori Heikki Kröger, 044 7172 602, heikki.kroger@uef.fi , professori Rami Korhonen, 044 355 3620, rami.korhonen@uef.fi ja apulaisprofessori Petteri Nieminen, 040 355 3037, petteri.nieminen@uef.fi ja hakumenettelyn osalta henkilöstösihteeri Karoliina Tenkanen, 040 355 3082, karoliina.tenkanen@uef.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/certiahome/aew.html?job_id=2709&jc=21 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70211 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen yliopisto Y-tunnus 2285733-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkijatohtori, tuki- ja liikuntaelinsair. biol..., on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70211 - Kuopio , osoitteessa 70211 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa