Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Opiskelijoita on noin 15 000 ja työllistämme lähes 2 800 henkilöä. Toimimme kolmella kampuksella Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme 300 parhaan joukkoon.

Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta toimii Itä-Suomen yliopiston Kuopion ja Joensuun kampuksilla. Tiedekunnan tehtävänä on harjoittaa korkeatasoista kansainvälistä tieteellistä tutkimusta ja tarjota siihen perustuvaa yliopistollista koulutusta luonnontieteiden ja metsätieteiden alalla. Tiedekunta panostaa yliopiston strategian mukaisiin tutkimusalueisiin. Tiedekunnan tutkimus- ja oppimisympäristöt ovat kansainvälisiä, moderneja ja monitieteisiä. Tiedekunnassa on noin 3 800 perustutkinto-opiskelijaa ja 490 jatko-opiskelijaa. Henkilöstömäärä on noin 560. http://www.uef.fi/fi/lumet/

Haettavana on

tutkijatohtorin tehtävä, ympäristö- ja biotieteiden laitos, Joensuun kampus

Ympäristö- ja biotieteiden laitoksella on haettavana Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessa määräaikainen tutkijatohtorin tehtävä akvaattisen ekologian/limnologian/ympäristötieteen alalla.

Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessa tutkitaan ilmastonmuutoksen ja ihmistoiminnan vaikutuksia järvien kasvihuonekaasupäästöihin ja ravintoverkkoihin. Työssä käytetään monipuolisia tutkimusmenetelmiä yhdistämällä perinteisiä akvaattisen ekologian ja paleolimnologian tutkimusmenetelmiä mm. vakaiden isotooppien analyysimenetelmiin sekä kasvihuonekaasumittauksiin. Tutkimusaineistoa kerätään maastotöissä Suomesta, Tanskasta ja Grönlannista sekä kokeellista aineistoa Tanskassa ja Suomessa. Tästä johtuen haettavalta edellytetään hyvää maastotyökelpoisuutta, ajokorttia (B) sekä innostusta kansainväliseen liikkuvuuteen yhteistyötahojen välillä. Valittavalta edellytetään lisäksi vahvoja näyttöjä kansainvälisestä julkaisutoiminnasta, hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä etenkin kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön. Aikaisempaa kokemusta paleolimnologiasta, vakaiden isotooppien ja/tai kasvihuonekaasujen analyysimenetelmistä ei edellytetä mutta kokemus katsotaan hakijan vahvuudeksi.

Tutkijatohtorin palvelussuhteeseen valittavan tulee olla soveltuvan tohtorin tutkinnon suorittanut. Tutkijatohtorin tehtävään otetaan aina määräajaksi (hallintojohtosääntö 30§).
Tutkijatohtorilta edellytetään tohtorin tutkinto, joka on suoritettu enintään 5 vuotta ennen tutkijatohtorin tehtävän vastaanottamista. Aikaraja tarkoittaa tässä yhteydessä nettoaikaa, johon ei lasketa esim. äitiys- tai vanhempainlomaa tai asevelvollisuuden suorittamista.

Tehtävään vaadittavasta kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella 770/2009. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävää hoitavalta vaaditaan, että hän hallitsee sen kielen, suomen tai ruotsin, jolla hänen on annettava opetusta. Tiedekunnan dekaani voi myöntää erivapauden yliopistoasetuksen kielitaitovaatimuksiin.

Tehtävä täytetään määräajalle 1.1.2017 - 31.8.2019. Kyseessä on hankkeeseen liittyvän osatehtävän suorittaminen. Mahdollisesta tehtävän jatkosta päätetään myöhemmin.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasolle 5 (2 865,30 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja: akatemiatutkija Jari Syväranta, e-mail: jari.syvaranta@uef.fi, puh. 050 3027820 ja hakumenettelyn osalta johtava hallintopäällikkö Arja Hirvonen, e-mail: arja.hirvonen@uef.fi, puh. 044 716 3422.

Uuden työntekijän tullessa yliopiston palvelukseen käytetään koeaikaa.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää:
- ansioluettelo
- julkaisuluettelo
- kopiot tutkintotodistuksista ja kielitaitoa osoittavista todistuksista, ellei kielitaito ilmene tutkintotodistuksista
- motivaatiokirje

Hakemus tulee jättää viimeistään 7.11.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.uef.fi Työnantaja: Itä-Suomen yliopisto Sijainti: 80101 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: akatemiatutkija Jari Syväranta, e-mail: jari.syvaranta@uef.fi, puh. 050 3027820 ja hakumenettelyn osalta johtava hallintopäällikkö Arja Hirvonen, e-mail: arja.hirvonen@uef.fi, puh. 044 716 3422 Hakemukset: https://www.saimanet.com/certiahome/aew.html?job_id=2878&jc=21 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80101 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen yliopisto Y-tunnus 2285733-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkijatohtori, akvaattisen ekol./limnol./ymptiet, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80101 - Joensuu , osoitteessa 80101 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa