Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan katsastusmiestä kevyen- ja raskaan kaluston katsastustehtäviin. Katsastustoimen hyvän tuntemuksen lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä tiimityöskentelyyn....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen Katsastuskeskus Oy Y-tunnus 2042623-6 Toimiala Autokatsastus Rinnakkaistoiminimet Suomen Katsastuskeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastusmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen Katsastuskeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa