Duunitori suosittelee
Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme kahta ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään Maaningan alueella. Kohteina ovat koulut, päiväkodit sekä terveydenhuollon kohteet, ym.Työaika on 30 h/vko ja 38,25 h/vko. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyy päivittäin ruokapalvelun tehtäviä. Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hygieniapassi sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä vaatii työkokemusta laitoshuollon erilaisista tehtävistä sekä valmiutta työskentelyyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajia Maaningan alueelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus