Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme kahta ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään Maaningan alueella. Kohteina ovat koulut, päiväkodit sekä terveydenhuollon kohteet, ym.Työaika on 30 h/vko ja 38,25 h/vko. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyy päivittäin ruokapalvelun tehtäviä.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hygieniapassi sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä vaatii työkokemusta laitoshuollon erilaisista tehtävistä sekä valmiutta työskentelyyn erilaisissa kohteissa sekä työvuoroissa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti. Toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Työnantaja: Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Sijainti: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kaisa Jonninen, puh. 044 4260 701 tai kaisa.jonninen@servica.fi ja Alue-esimies Sisko Puustinen, puh.044 4260 679 tai sisko.puustinen@servica.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118576/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajia Maaningan alueelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Leväsentie 3, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa