Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään vakinaiseen laitoshuoltajan tehtävään Lippumäen uima- ja jäähalliin. Työtehtäviä on myös toisessa kohteessa. Lippumäen uimahallissa on vuorotyö, 38,25 h/vko. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät päivittäin ylläpito- ja perussiivoustehtävät ym. sekä pienimuotoisesti ruokapalvelutehtäviä.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hyvää fyysistä kuntoa, hygieniapassi sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä vaatii työkokemusta laitoshuollon erilaisista tehtävistä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti. Toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Työnantaja: Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Sijainti: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 27.12.2016, Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Tarja Asikainen puh. 044 426 1608 tai tarja.asikainen@servica.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116072/fi_FI Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Leväsentie 3, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa