Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään vakinaiseen laitoshuoltajan tehtävään Lippumäen uima- ja jäähalliin. Työtehtäviä on myös toisessa kohteessa. Lippumäen uimahallissa on vuorotyö, 38,25 h/vko. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät päivittäin ylläpito- ja perussiivoustehtävät ym. sekä pienimuotoisesti ruokapalvelutehtäviä. Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hyvää fyysistä kuntoa, hygieniapassi sekä hyvää suomen kielen taitoa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus