Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme ammattitaitoista laitoshuoltajaa työskentelemään vakinaiseen laitoshuoltajan tehtävään Lippumäen uima- ja jäähalliin. Työtehtäviä on myös toisessa kohteessa. Lippumäen uimahallissa on vuorotyö, 38,25 h/vko. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät päivittäin ylläpito- ja perussiivoustehtävät ym. sekä pienimuotoisesti ruokapalvelutehtäviä. Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hyvää fyysistä kuntoa, hygieniapassi sekä hyvää suomen kielen taitoa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuopio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus