Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jämsän Terveys Oy hakee jalkaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 6.3.2017 saakka. Tehtävä edellyttää jalkaterapeutin koulutusta. Palkkaus on terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen ja työ alkaa heti. Sijaisuuden mahdollinen jatko selviää myöhemmin. Lisätiedot: Rita Ruohomäki, palvelupäällikkö, puh.040 822 3707, [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Jämsä muu terveydenhuolto ja terapia Jämsä hyvinvointipalvelut Jämsä psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus