Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kiinteistöpalveluihin Kuopioon huoltoasentajaa. Työskentelet Servican sopimuskohteissa ja toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa ilmanvaihtoon liittyvät mittaus-, säätö- ja seurantatyöt. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa työyhteisössä.Työssäsi käytät töiden raportointiin atk/mobiilitekniikkaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta LVI- tai sähkö/automaatiotekniikan alalta sekä vahvaa osaamista ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöstä, huoltotoiminnasta ja korjaamisesta. Tehtävän hoitamisessa edellytetään kiinteistöautomaatiotekniikan tuntemusta, atk-osaamista, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Edellytämme halua ja kykyä kantaa vastuuta, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamista, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta.Tunnet jonkin rakennusautomaatiomerkin laitteet ja toiminnan mielellään ohjelmointitasoisesti sekä tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Siemens Visonik-Desigo järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme valmiutta osallistua päivystykseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Toivomme, että ilmoitat hakemuksessasi myös palkkatoivomuksesi tehtävään.

Web-osoite: http://www.servica.fi Työnantaja: Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Sijainti: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 yksikön esimies Mikko Siikström puh. 044 4260 245 tai mikko.siikstrom@servica.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leväsentie 3, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2389832-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Leväsentie 3, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa