Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Erikoissairaanhoidon tulosalueella

SAIRAANHOITAJAN toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde kirurgian ja naistentautien vuodeosasto 3A:lla

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Arvostamme kokemusta ko. erikoisalan hoitotyöstä, teoreettisen tiedon soveltamista käytäntöön, muutosvalmiutta, vastuullisuutta sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Tehtävien täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä / haettavista tehtävistä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Web-osoite: http://www.isshp.fi Työnantaja: Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Keskussairaalantie 6, 57120 SAVONLINNA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Osastonhoitaja Ulla Karhu, p. 044 417 3131 tai ylihoitaja Kirsi Matikainen. Sähköposti: etunimi.sukunimi@isshp.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118650/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0215925-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Keskussairaalantie 6, 57120 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa