Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme moniammatillisesta kehittämisestä kiinnostunutta hoitotyön kliinistä asiantuntijaa. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja), vahva kliinisen hoitotyön sekä tutkimuksen, kehittämisen ja/tai opetuksen osaaminen. Edellytämme hakijalta vahvaa kliinisen hoitotyön osaamista. Lisäksi edellytämme tutkivaa työotetta, sekä kykyä arvioida ja soveltaa monitieteistä tutkimustietoa, strategioita ja suosituksia. Tehtävän hoito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Savonlinna hoitajat Savonlinna asiantuntijatehtävät ja konsultointi hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0215925-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HOITOTYÖN KLIININEN ASIANTUNTIJA, sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus