Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme moniammatillisesta kehittämisestä kiinnostunutta hoitotyön kliinistä asiantuntijaa. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja), vahva kliinisen hoitotyön sekä tutkimuksen, kehittämisen ja/tai opetuksen osaaminen. Edellytämme hakijalta vahvaa kliinisen hoitotyön osaamista. Lisäksi edellytämme tutkivaa työotetta, sekä kykyä arvioida ja soveltaa monitieteistä tutkimustietoa, strategioita ja suosituksia. Tehtävän hoito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Savonlinna hoitajat Savonlinna asiantuntijatehtävät ja konsultointi hoitajat Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0215925-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HOITOTYÖN KLIININEN ASIANTUNTIJA, sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa