Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme porukkaamme ammattitaitoista lukkoseppää/turvalaiteasentajaa, tositarkoituksella. Vastaat lukitus- hälytys- ja kulunvalvontajärjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto- ja viankorjaustöistä. Työtehtäväsi vaihtelevat perinteisistä mekaanisista ja sähkömekaanisista lukkosepäntöistä kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmien asennuksiin. Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta, sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta lukitus, kulunvalvonta-, kameravalvontajärjestelmien asennus-, kytkentä- ja ohjelmointitöistä. Vahva tietotekniikkapuolen osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito muut käsityöalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Itä-Helsingin Lukko Oy Y-tunnus 0199255-8 Toimiala Lukkoseppä- ja avainliikkeet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lukkoseppä / Turvalaiteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Itä-Helsingin Lukko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa