Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Brave Digital Oy kasvaa voimakkaasti. Etsimmekin tiimiimme digimarkkinoinnin moniosaajaa, jolla on kyky toteuttaa laajoja markkinointikokonaisuuksia dataan ja analytiikkaan pohjautuen.

Asiakkailleen Brave on Myynnin Digitaalinen Kasvattaja. Mikäli haluat auttaa asiakkaitamme, voit olla osaltasi tekemässä heidän kasvuaan.

Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä seuraavilla palveluilla: verkko- ja mobiilipalvelut, verkkokauppa, analytiikka, digimarkkinointi; SEM, display, sähköposti, sisältömarkkinointi sekä koulutus ja konsultointi.

Laaja toimenkuvasi edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Haluat oppia jatkuvasti lisää ja toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaidesi kanssa ja heidän hyväkseen. Analyyttinen ja tuloshakuinen työskentelytapasi mahdollistaa kestävän ja kehittyvän asiakassuhteen ylläpitämisen.

Työssä menestyminen edellyttää, että

sinulla on vahvaa Google Analytics -osaamista
osaat rakentaa ja optimoida SEM -kampanjoita
ostat mainontaa ohjelmallisesti eri DSP:sta
pystyt hallitsemaan useita projekteja ja aikatauluja yhtä aikaa
haluat analysoida dataa (mm. liikenteenlähteet, konversiopolku, ostoputken vaiheet)

Tarjoamme

mielenkiintoisia asiakkuuksia ja projekteja
mahdollisuuden oppia alan huipputekijöiltä
vapauden oman työn hallintaan ja kehittämiseen
mukavan työyhteisön
mahdollisuuden valita työpaikkasi: Espoo, Iisalmi tai etätyö

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si osoitteeseen rekry(at)brave.fi. Kerro meille millainen tyyppi olet, mitä osaat, mitä olet saanut aikaiseksi ja miksi juuri sinä sopisit meille. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Jukka Leino, CEO, jukka(at)brave.fi tai +358 40 516 7612

Web-osoite: http://www.brave.fi Työnantaja: IT-Systems Finland Oy Sijainti: Kauppakatu 14, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Jukka Leino, Puh: 010 3211 906, rekry@brave.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 14, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi IT-Systems Finland Oy Y-tunnus 2081793-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Brave Digital

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

608 000 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

1 000 € -98 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointisuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut IT-Systems Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Kauppakatu 14, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa