Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

ICT Infra Specialist Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

IT Asiantuntija, jonka tehtäviin kuuluu myymiemme ja toimituksessa olevien IT laitteiden ja -järjstelmien käyttöönotto, asennukset, huolto, opastus ja korjaus toimipisteellämme sekä asiakaskohteissa. Ajokortti on välttämätön ja oma-auto sekä sujuva suomen kielen taito...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Digitouch Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01640 - Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus