Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

IT Asiantuntija, jonka tehtäviin kuuluu myymiemme ja toimituksessa olevien IT laitteiden ja -järjstelmien käyttöönotto, asennukset, huolto, opastus ja korjaus toimipisteellämme sekä asiakaskohteissa. Ajokortti on välttämätön ja oma-auto sekä sujuva suomen kielen taito...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Digitouch Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa