Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kela on Suomen suurin julkinen ICT-talo. Myös palveluntarjoajana kuulumme suurimpien joukkoon; Palvelujemme vuosittaiset volyymit ovat suuruusluokaltaan kymmeniä miljoonia. ICT-alan työnantajana Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava toimija. Kelan ICT-palveluilla on 24/7 toiminnassa oleva, huippuluokan tuotantoympäristö ja hyvä toimintavarmuus. Toiminnan tehokkuus on Kelan vahvuus myös sotessa. Kelassa on alusta asti panostettu automatisaatioon ja moderniin tekniikkaan. Lisäksi olemme tuottaneet ja tuotamme edelleen ICT-palvelumme pääosin itse. Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus suurten ICT- ja palveluhankkeiden hallinnasta ja toimeenpanosta. Kelalla on kattava ja monipuolinen palveluverkko, jonka osana digipalveluja voidaan ylläpitää, markkinoida ja tukea.

Kela-ICT:ssä työskentelee noin 600 ammattilaista valtakunnallisesti. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkkopalvelut ja Kanta-palvelut. Kanta-palvelujen yksikkö kehittää ja ylläpitää terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarkoitettuja kansallisia ja lakisääteisiä tietojärjestelmäpalveluja sekä niihin liittyviä tukipalveluja. Tietojärjestelmien suunnittelu tapahtuu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Haluatko vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään ja päästä tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä?

IT-arkkitehti,

Liity nyt ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan Helsingissä, Jyväskylässä tai Turussa Kanta-palveluiden yksikössä.

Työskentelet teknisenä IT-arkkitehtina sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston kehittämishankkeessa. Kehität palvelukokonaisuuden arkkitehtuuria sekä kehitysprojektien että tuotantokäytön näkökulmasta. Osallistut projekteihin asiantuntijana tuoden näkemystäsi ja osaamistasi päivittäiseen tekemiseen. Tutustut mielelläsi uusiin teknologioihin ja pääset myös vahvasti vaikuttamaan projektien teknologiavalintoihin. Teet yhteistyötä viranomaisten, sisäisten sidosryhmien sekä ulkoisten palvelutoimittajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa kokemusta sovellusarkkitehtuurin ja/tai kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä kokemusta ketterästä järjestelmäkehityksestä kokemusta laajojen operatiivisten tietojärjestelmien kehittämisestä kokemusta laajojen palvelujen arkkitehtuurin suunnittelusta ja teknisten IT-hankkeiden menestyksellisestä ohjaamisestarohkeutta olla esillä ja vaikuttaa

Arvostamme lisäksi hyvää osaamista Javasta, XML -teknologioista ja viitekehyksistä sekä tallennusratkaisuista (kuten NoSQL ja relaatiokannat)
kokemusta teknisen tietoturvan kehittämisestä vaativassa ympäristössä
kokemusta laitteistoarkkitehtuurin kehittämisestä asiakirjojen arkistointiratkaisujen tuntemusta terveydenhuollon tai sosiaalihuollon toimialan tuntemusta.

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansallisten tietojärjestelmien kehittämisen ja käyttöönoton parissa, kehittyvässä työympäristössä. Tarjoamme työn tekemiselle joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen. Panostamme vahvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa järjestelmien kehityssuuntaan jo varhaisessa vaiheessa ja samalla olet mukana tuottamassa ratkaisuja, jotka koskettavat suurta osaa suomalaisista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultti Helena Lampinen p. 050 361 5866 ja Research-konsultti Marika Weckström p. 050 591 3413.

Hae tehtävää 1.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/it-arkkitehti/

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Helsinki, Jyväskylä tai Turku, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultti Helena Lampinen p. 050 361 5866 ja Research-konsultti Marika Weckström p. 050 591 3413. Hakemukset: http://www.kela.fi/rekrytoi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Jyväskylä tai Turku, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-arkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Jyväskylä tai Turku, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa