Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt tuotantoon osallistuvaa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylän turvallisuuspalvelut -yksikköön.

ISS Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Turvallisuuspalvelut työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Vuoropäällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi palvelutuotantoa, -prosesseja ja projekteja. Vastaat oman vastuualueesi laadullisesta tuloksesta sekä kehitystoiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit lähiesimiehenä alueen vartijoille, ohjaat ja johdat heidän työtään. Tehtävän pääpaino on henkilöstöasioissa ja vastaat mm. yksikön resursoinnista, työturvallisuudesta ja henkilöstön kehitystoimista sekä osallistut myös tuotannon töihin. Raportoit työstösi palvelupäällikölle. Työ on kolmivuorotyötä klo 6-24 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Sinulla on vankkaa kokemusta ja osaamista turvallisuusalan esimiestehtävistä. Olet luonteeltasi tarkka, tunnollinen, joustava ja ymmärrät 24/7/365 -toiminnan vaikutuksen liiketoiminnassa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet tiimipelaaja. Edellytämme aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus. Olet esimerkillinen, innostava ja reilu esimies. Tunnet Jyväskylän alueen ja sinulla on kattava paikallistuntemus. Lisäksi sinulla on hyvät atk-taidot ja hallitset erilaiset sähköiset järjestelmät.

Työskentelytyylisi on itseohjautuva, ratkaisuhakuinen ja tilannetajuinen. Pyrit asetettuihin tavoitteisiin aktiivisella ja innostavalla otteella. Asenteesi on kehitysmyönteinen, sitoudut asiakkuuksien, henkilöstön ja oman yksikkösi toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä osaavan työyhteisön tuen. Toimit turvallisuusalan näköalapaikalla ja saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa 1.1.2017.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yksityisille yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Jyväskylä Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 92 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa