Duunitori suosittelee
Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Controller

Cargotec

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt tuotantoon osallistuvaa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylän turvallisuuspalvelut -yksikköön.ISS Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Turvallisuuspalvelut työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.Vuoropäällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi palvelutuotantoa, -prosesseja ja projekteja. Vastaat oman vastuualueesi laadullisesta tuloksesta sekä kehitystoiminnasta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 130 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus