Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt VARTIJOITA haastavaan kansainväliseen työympäristöön Helsinkiin .

ISS Security Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Security Oy työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja sen toiminta kattaa koko maan.

Tehtävä sisältää sekä valvomo-, että aulatyöskentelyä, joissa toimit osana kohteen vartiointitiimiä. Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteessa tapahtuva näkyvä valvonta, asiakaspalvelu, opastaminen ja kohteen valvonta turvateknisin järjestelmin. Myös sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) poikkeustilanteissa kuuluvat vartijan tehtävänkuvaan.

Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä sekä kaikkina vuorokaudenaikoina pääsääntöisesti 80h/3vkoa. Toivomme hakijoilta joustavaa asennetta, reipasta luonnetta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarkennathan sähköiseen työhakemukseen, mistä vartiointialan tehtävistä sinulla on aiempaa kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, sekä työkokemusta erittäin vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä. Tehtävään valitulla tulee olla vähintään 3 vuotta työkokemusta vartioinnista ja 3 vuotta muista asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi arvostamme voimassa olevia teleskooppipatukka-, kaasusumutin- ja EA2-lupia. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työtehtäviä. Palkkaus TES.

Jos kiinnostuit , täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi 31.1.2017 mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana ja haastattelemme jatkuvasti potentiaalisia hakijoita. Haastattelu on 2-vaiheinen. Tehtävä alkaa soveltuvien henkilöiden löytyessä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 08.06.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita haastavaan kansainväliseen työympäristöön Helsinkiin, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.06.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 92 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus