Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus


Haemme vakituista aulavartijaa pääkonttoritason toimeksiantoon Helsingin Pitäjänmäkeen.

ISS Security Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Security Oy työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja sen toiminta kattaa koko maan.

Aulavartijana työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteessa tapahtuva näkyvä valvonta, asiakaspalvelu, vieraiden vastaanotto ja opastaminen, sekä kohteen valvonta turvateknisin järjestelmin. Myös sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) poikkeustilanteissa kuuluvat vartijan tehtävänkuvaan.

Odotamme sinulta joustavaa ja ammattimaista asiakaspalveluasennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet helposti lähestyttävä ja saat asiakkaan kuin asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Sinulla on tilannetajua sekä reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet luonteeltasi kunnianhimoinen, kehittymishaluinen ja sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot. Kielitaitovaatimukset tehtävään ovat suomen kielen lisäksi sujuva suullinen ja kirjallinen englanti sekä ruotsin kielen ymmärtäminen. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalalta sekä asiakaspalvelutyöstä. Eduksi katsotaan myös turvallisuusalan ammatillinen koulutus (TVEAT, VAT, virastomestari), voimassa olevat työturvallisuuskortti ja ensiapupätevyydet, kulunvalvontajärjestelmien tuntemus sekä voimassa oleva vartijakortti. Voimassa oleva vartijakortti on merkittävä etu, mutta tarvittaessa koulutamme uudet tekijät lakisääteisillä vartijakursseilla.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti arkisin ja työvuorot sijoittuvat klo 7-17 väliin. Palkkaus vartiointialan TES.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen.

Täytä hakemus huolella 13.11.2016 mennessä osoitteessa www.iss.fi Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana ja haastattelemme jatkuvasti potentiaalisia hakijoita. Ole siis nopea, paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakituinen aulavartija, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa