Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Sokotel Oy

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt osa-aikaisia tarvittaessa töihin kutsuttavia VARTIJOITA ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi Jyväskylään.

ISS:n turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS:n turvallisuuspalvelut työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen työsuhde erilaisissa vartiointitehtävissä. Työ on keikkaluontoista ja tunteja viikossa kertyy 0 - 40. Työvuoroja on niin arkisin, kuin myös viikonloppuisin jokaiseen vuorokauden aikaan.
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvaa asiakaspalveluasennetta ja halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia ja muutaman vuoden kokemusta vartiointitehtävistä tai alan ammatillista tutkintoa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen kielellä. B-tason ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Ensiapukortti, järjestyksenvalvojakortti, tulityökortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme
mukavan ja haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen.

Jos kiinnostuit, täytä hakulomake oheisen linkin kautta viimeistään 30.10.2016. Lisätietoja osoitteessa www.iss.fi . Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme siivous-, kiinteistön ylläpito-, turvallisuus- ja ruokailupalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 517 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 11 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä<br>Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa töihin kutsuttava vartija, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Jyväskylä<br>Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa