Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Vi söker nu städarna till skolor i Vasa.

Till dina arbetsuppgifter hör städarbete. Arbetstiden är 3 - 7,5 h/vardag kl 06:00-18:00. Nämn i din ansökan om du söker hel- eller deltidsarbete. Anställningsförhållandena är fasta.

Vi önskar att du är ansvarskännande, förbinder dig till arbetet och är redo att utveckla ditt eget arbete. Du sköter ditt arbete kvalitetsmässig och med god kundbetjäningsförmåga. Städbranschens skolning och efarenhet av städuppgifter krävs. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i finska och engelska språket krävs ochså.

Vi erbjuder mångsidiga arbetsuppgifter. Hos oss är du en av de bästa!

Skicka din ansökan till adressen www.iss.fi senast den 31 december 2016. Ytterliga uppgifter ges av Sune Glader tel. 040 553 8922.

/

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt siivoojia tiimiimme Vaasaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat koulukohteiden siivouksesta arkisin klo 6-18 välillä 3 - 7,5h/pvä. Etsimme sekä koko- että osa-aikaisia siivoojia, joten mainitsethan hakemuksessasi, kumpaa haet. Työsuhteet ovat vakituisia.

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, sitoudut työhösi ja haluat kehittää omaa työtäsi. Teet työsi laadukkaasti ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Sinulla on siivousalan koulutus sekä aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä ruotsin kielen taitoa. Selviät asiakaspalvelutilanteista myös suomeksi ja englanniksi.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.12.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa tammikuussa 2017.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Vaasa<br>Useita Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa<br>Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Städare, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Vaasa<br>Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa