Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Teerijärvelle.ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat koulun sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Kruunupyy määräaikainen Luoto määräaikainen Pedersörenkunta määräaikainen Kaustinen määräaikainen Kokkola määräaikainen Veteli määräaikainen Evijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kruunupyy siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luoto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pedersörenkunta siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaustinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kokkola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Veteli siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Evijärvi määräaikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kruunupyy Luoto Pedersörenkunta Kaustinen Kokkola Veteli Evijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, vuorotteluvapaan sijaisuus, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kruunupyy . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa