Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä siivoojia tiimiimme Joensuuhun tuurauksiin ja sijaistamisiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksen sijaistamisista ja tuurauksista. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti 4-6h/pv - 20-30h/vko, mutta lisätuntien saaminen muista kohteistamme sekä peruspesuista on mahdollista. Työvuoroja on tarjolla aamu-, päivä- ja iltavuoroissa klo 5-20 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen, joten toivomme sinun olevan valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on reipas, tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta siivoustehtävistä, myös vastavalmistuneet puhdistuspalvelualan osaajat otetaan huomioon. Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työssäsi tarvitset asiakaspalvelutaitoja sekä taitoa joustaa muuttuvassa työympäristössä. Ajokortti sekä oma auto ovat eduksi, eivät kuitenkaan välttämättömiä. Sinulla tulee olla nuhteeton tausta.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa loka-marraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Joensuu Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuu

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 92 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa