Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt reipasta ja ammattitaitoista RUOKAILUPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin työtehtäviin Espooseen.

ISS Ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS:n ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Työtehtäviisi kuuluu astiahuoltoa, keittiöapulaisen työtehtäviä, kahvilatyöskentelyä sekä lounaslinjastossa ja kassalla työnkentelyä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä, ja kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme
sinulta ravintola-alan peruskoulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta alalla työskentelystä. Sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen ote työhösi, ja viihdyt hyvin vaihtelevissa työtehtävissä. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää paineensietokykyä, hyvää peruskuntoa sekä iloista asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme
sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimialamme näköalapaikalla sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä sähköinen hakemuksesi
oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 23.10.2016. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokailupalvelutyöntekijä, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 103 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa