Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt organisointitaitoista ja innovatiivista VUOROPÄÄLLIKKÖÄ henkilöstöravintolakohteeseen Nurmijärvelle .

Ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluu henkilöstöravintolan kokkina toimiminen sekä mm. kuormien purku ja varastojen hallinta. Ravintolapäällikön poissa ollessa hoidat ravintolapäällikön tehtäviä: tilaat tavarat ja otat päävastuun päivittäistyön organisoinnista sekä asiakaspalvelusta. Työaikasi on arkisin klo 6 - 18 välillä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta ravintolan aukioloaika klo 18 asti vaatii ajoittain työskentelyä myös iltaisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Ruoan valmistus on intohimosi ja sinulla on kokemusta kokous-, edustus- ja kahvilatuotteiden valmistuksesta sekä halua kehittää toimipisteesi tarjontaa jatkuvasti. Varmistat asiakastyytyväisyyden seuraamalla asiakaspalvelua päivittäin ja kehittämällä palvelutuotantoa, sekä viemällä toimintaa näiden tulosten pohjalta eteenpäin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävistä sekä kokin ammattitutkintoa. Lisäksi sinulla on vahva näyttö käytännön osaamisestasi. Olet tuloshakuinen ja ymmärrät, mitä monipalvelu tarkoittaa palvelutuotannossa. Olet tottunut nopeaan ja reippaaseen työtahtiin ja sinulla on kiireenkin keskellä pelisilmää sekä halukkuutta asiakaskontaktien ja sidosryhmien hoitamiseen. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ja pärjäät asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla, ja sinulla on kokemusta Aromi- tms. tuotannonohjausjärjestelmän sekä kassajärjestelmän käytöstä.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa marraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nurmijärvi

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoropäällikkö, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa