Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ihat heilumaan hyvässä jengissä!Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä rakennussiivoojaa tiimiimme SaarijärvelleISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat rakennuksen loppusiivouksesta arkisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kannonkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Karstula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Soini siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Multia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ähtäri siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Saarijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Uurainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Äänekoski kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kannonkoski kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Karstula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Soini kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Multia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Ähtäri kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Saarijärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Uurainen kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Äänekoski määräaikainen Kannonkoski määräaikainen Karstula määräaikainen Soini määräaikainen Multia määräaikainen Ähtäri määräaikainen Saarijärvi määräaikainen Uurainen määräaikainen Äänekoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus