Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt tarkkoja ja ammattitaitoisia perussiivoojia tiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle ilta- ja yötyöhön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat lentokenttäalueella asiakkaidemme tilojen perussiivouksista. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yöaikoina, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin sekä päiväaikoina. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta perussiivouksesta (vahaus, vahauksen poisto, siivouskoneiden käyttö, ikkunoiden pesu ym.). Halu oppia ja kehittyä on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin eikä hymysi hyydy kiireisinäkään aikoina. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus tai kokemuksella hankitut vastaavat taidot eduksesi. Katsomme myös nostimenkäyttöluvan/-koulutuksen sekä koneajokortin eduksi. Asiakas teettää tehtävään valitulle turvallisuusselvityksen, joten sinulla tulee olla nuhteeton tausta.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.2.2017 mutta paikat täytetään HETI etsimiemme henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2017.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.02.2017 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perussiivooja, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.02.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus