Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Etsimme nyt tarmokasta ja fyysiseen työhön tottunutta painepesijää elintarviketeollisuuden asiakaskohteseemme Nurmoon.ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ilmajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jalasjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kauhava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuortane siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Virrat siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapua siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Seinäjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Isokyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kihniö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alavus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painepesijä, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 217 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus