Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt m yymälävartijoita pääkaupunkiseudulle.

ISS Security Oy
tarjoaa yrityksille monipuolisia turvallisuusratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS Security Oy työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja sen toiminta kattaa koko maan.

Myymälävartijana työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteessa tapahtuva näkyvä valvonta, asiakaspalvelu, opastaminen ja kohteen valvonta turvateknisin järjestelmin. Myös sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) poikkeustilanteissa kuuluvat vartijan tehtävänkuvaan. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Työtunteja kertyy sopimuksen mukaan. Palkkaus vartiointialan TES.

Odotamme sinulta joustavaa asennetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä kiireenkin keskellä. Olet luonteeltasi tunnollinen, tarkka, kehittymishaluinen ja sinulta löytyy hyvät atk-taidot. Odotamme sinulta sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen hallinta.

Turvallisuusalan tehtävät vaativat 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalalta, mutta tärkeämpää kuitenkin on asenne työhön ja vahva halua oppia alaa. Voimassa oleva vartijakortti on merkittävä etu, mutta tarvittaessa koulutamme uudet tekijät lakisääteisillä vartijakursseilla. Katsomme eduksi myös järjestyksenvalvojakortin.

Täytä hakemus huolella 31 .12.2016 mennessä osoitteessa www.iss.fi Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana ja haastattelemme jatkuvasti potentiaalisia hakijoita, ole siis nopea.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Useita Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävartijoita (PKS), on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 107 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus