Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä monipalvelutyöntekijää eri asiakaskohteisiimme Loviisan kaupungin alueelle.Työpäivääsi sisältyy päiväkodin sekä koulun keittiöissä työskentelyä. Valmistat päiväkodin salaatit ja välipalan sekä huolehdit astiahuollosta. Koulussa osallistut lounaan valmistukseen ja tarjoiluun, minkä jälkeen siirryt takaisin päiväkodille valmistelemaan seuraavaa päivää. Työaikasi on arkisin klo 7.30-15 . Tarvittaessa on myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Lapinjärvi määräaikainen Loviisa määräaikainen Myrskylä määräaikainen Porvoo määräaikainen Kouvola määräaikainen Pyhtää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loviisa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Myrskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Porvoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kouvola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pyhtää määräaikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinjärvi Loviisa Myrskylä Porvoo Kouvola Pyhtää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loviisa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 72 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa