Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä monipalvelutyöntekijää eri asiakaskohteisiimme Loviisan kaupungin alueelle.Työpäivääsi sisältyy päiväkodin sekä koulun keittiöissä työskentelyä. Valmistat päiväkodin salaatit ja välipalan sekä huolehdit astiahuollosta. Koulussa osallistut lounaan valmistukseen ja tarjoiluun, minkä jälkeen siirryt takaisin päiväkodille valmistelemaan seuraavaa päivää. Työaikasi on arkisin klo 7.30-15 . Tarvittaessa on myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapinjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loviisa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Myrskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Porvoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kouvola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pyhtää määräaikainen Lapinjärvi määräaikainen Loviisa määräaikainen Myrskylä määräaikainen Porvoo määräaikainen Kouvola määräaikainen Pyhtää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loviisa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus