Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme kahta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ monipalvelutehtäviin Konalaan Helsinkiin.

Huolehdit työssäsi skannaus- ja arkistointipalvelujen monipuolisista tehtävistä, mm. asiakkaiden asiakirjojen skannauksesta sekä kirjeenvaihdosta suomeksi ja englanniksi. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 16 välillä, mutta satunnaisesti voi olla ennalta sovitusti työtä myös viikonloppuisin. Siirryt joustavasti eri tehtäviin työkierron mukaan, skannauksen ollessa kuitenkin pääasiallinen tehtäväsi. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2017 asti, mutta saattaa jatkua vielä tämän jälkeen.

Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta skannaus- ja arkistointitehtävistä. Erityisesti työkokemus skannaus -ja indeksointityöstä katsotaan eduksi. Työ on ajoittain fyysistä joten tarvitset riittävää kuntoa ja lisäksi tarkkuutta ja kykyä omaksua erilaisia sovelluksia ja uusia tehtäviä. Pankki- ja vakuutuspuolen asiakirjojen tuntemus on plussaa. Tarvitset tehtävässä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tuntuiko tehtävä omalta? Hae paikkaa oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.iss.fi viimeistään 23.10.2016 mennessä. Olethan nopea, sillä paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa