Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Onko sinulla silmää kauniiseen esillepanoon, rakastat ruokaa ja arvostat kädentaitoja?

Haemme nyt asiakaspalvelu- ja ammattitaitoista LOUNASKOKKIA monipuolisiin keittiötehtäviin ravintolaamme Espooseen .

Tehtäviisi kuuluvat kylmän ja erityisesti lämpimän keittiön tehtävät. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ravintola-alan koulutuksen sekä aiempaa kokemusta alalta, myös henkilöstöravintolan puolelta. Hyvä ruoka ja kauniit esillepanot ovat omaa käsialaasi. Olet innovatiivinen, ja haluat kehittää omaa työtäsi. Olet kiinnostunut eri maiden keittiöistä, ja kiinnostus näkyy sekä maistuu valmistamassasi ruuassa.

Olet tottunut nopeaan ja reippaaseen työtahtiin, jonka ohella pidät itsestäsi huolta. Työssäsi tarvitset valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteet suomeksi sekä englanniksi. Lisäksi kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet tiimityötaitoinen, ja sinulla on hyvä tilannetaju. Ruuan valmistus on intohimosi, ja haluat tarjota asiakkaillesi päivittäin unohtumattoman ruokailu- sekä palvelukokemuksen.

Tarjoamme sinulle mukavan työtiimin ja hyvät työajat. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voit tulla osaksi mukavaa tiimiämme! Hakuaika päättyy 11.11.2016, mutta paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa marraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lounaskokki, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa