Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt LAATUTAKUU-YRITTÄJÄÄ Turkuun huolehtimaan iltapainotteisen asiakaskunnan toimitilojen siivouksesta ja asiakassuhteiden hoitamisesta.Haluatko vapaamman työn ja paremmat tulot?Laatutakuu-yrittäjän ansiot ovat mukavalla tasolla heti toiminnan alusta alkaen. Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, joten mahdollisuus yrityksen ja ansioiden kasvulle on hyvä.Laatutakuu-yrittäjä saa kauttamme kaiken, mitä yrittämisessä tarvitsee: valmiin yrityksen asiakkaineen, yhteistyökumppanit ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Mynämäki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Naantali maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nousiainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pöytyä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rusko maa-, metsä- ja kalatalouden työt Turku maa-, metsä- ja kalatalouden työt Aura maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kaarina maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lieto yrittäjä Mynämäki yrittäjä Naantali yrittäjä Nousiainen yrittäjä Pöytyä yrittäjä Raisio yrittäjä Rusko yrittäjä Turku yrittäjä Aura yrittäjä Kaarina yrittäjä Lieto kauppiaat ja myymälänhoito Mynämäki kauppiaat ja myymälänhoito Naantali kauppiaat ja myymälänhoito Nousiainen kauppiaat ja myymälänhoito Pöytyä kauppiaat ja myymälänhoito Raisio kauppiaat ja myymälänhoito Rusko kauppiaat ja myymälänhoito Turku kauppiaat ja myymälänhoito Aura kauppiaat ja myymälänhoito Kaarina kauppiaat ja myymälänhoito Lieto maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatutakuu-yrittäjä iltaan Turkuun, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus