Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kylmäkköä vaativan pohjoismaisen avainasiakkuutemme pääkonttoriin Helsingin Vallilaan .

ISS Ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. Päämääränämme on tuottaa korkealaatuista ruokailupalvelua luonnonvaroja säästäen, luomu- ja lähituotteita suosien. Toimintatapamme on vastuullinen, eettinen ja kestävää kehitystä tukeva. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Tehtäviisi kuuluvat kylmien kokous-, edustus-, juhla- ja kahvilatuotteiden valmistaminen. Osallistut myös lounaan salaattien sekä jälkiruokien valmistamiseen. Lisäksi tarvittaessa osallistut asiakaspalveluun ravintolassa sekä muuhun ruuanvalmistukseen ja tavaroiden vastaanottamiseen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 14.30. Olethan joustava, sillä asiakkuudessa järjestetään satunnaisesti iltatilaisuuksia, jolloin työaika voi olla klo 17 asti. Olet valmis tekemään myös lauantaivuoroja tapauskohtaisesti. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

Edellytämme alan ammattitutkintoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä henkilöstöravintolassa. Olet edustustaitoinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja luova. Työskentelet omatoimisesti ja hallitset isoja kokonaisuuksia. Nautit työssäsi onnistumisesta ja olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä fyysinen kunto, loistavat tiimityötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä taito organisoida työtehtäviä. Hallitset myös tavallisimpien tietokoneohjelmien käytön sekä ymmärrät reseptiikkaa. Lisäksi arvostamme AROMI-tietojärjestelmän käyttökokemusta. Käytännön suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimialamme näköalapaikalla sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa marraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Helsinki<br>Useita Hakemukset: https://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?jc=1&place_id=10088&job_name=Kylm%C3%A4kk%C3%B6&did=4200&lang=fi&field_id=0&job_id=23994&to_app_edit_btn=Hyväksyn Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki<br>Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäkkö, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki<br>Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 72 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa