Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt ammattitaitoista EDUSTUSKOKKIA korkeatasoiseen henkilöstöravintolaamme Espooseen.

ISS Ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. Päämääränämme on tuottaa korkealaatuista ruokailupalvelua luonnonvaroja säästäen, luomu- ja lähituotteita suosien. Toimintatapamme on vastuullinen, eettinen ja kestävää kehitystä tukeva. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Edustuskokin pääasiallisena tehtävänä on upeiden makuelämysten tuottaminen sekä visuaalisesti kauniiden edustustarjoilujen ja kokoustuotteiden valmistaminen (lämpimät ja kylmät tuotteet). Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa luovuttasi ja innovointia. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta asiakkuudessa järjestetään myös iltatilaisuuksia, jolloin työaika voi olla klo 22 asti. Olethan siis joustava työaikojen suhteen. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

Edellytämme sinulta ammattikoulutasoista ravintola-alan koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus isojen asiakkuuksien edustuskokin tehtävistä on ehdoton etu. Olet oma-alotteinen ja toteutat työsi asiakaslähtöisesti. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa, mutta työskentelet ilolla myös tiimissä. Olet halukas kehittämään ravintolan toimintaa sekä suunnittelemaan uusia reseptejä ja kokeilemaan uutta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä fyysinen kunto, loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvä paineensietokyky sekä iloinen asenne. Käytännön suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa, ja esittelet tuotoksiasi mielelläsi asiakkaille molemmilla kielillä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä dynaamiseen ja vaativaan asiakkuuteen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimialamme näköalapaikalla sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa marraskuussa 2016.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa