Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme osaavaa KOHDEVASTAAVAA siivouspalveluiden päivittäisorganisointiin Joutsenoon.

Tehtävässä vastaat töiden organisoinnista, sijaisjärjestelyistä sekä perehdyttämisestä ja ohjaamisesta. Osallistut käytännön siivoustyöhön, ja seuraat siivouksen laadun toteutumista päivittäin. Työ on fyysistä ja sisältää myös teknisten laitteiden ja koneiden painepesutyötä sekä nosturityötä.

Olet sosiaalinen, järjestelmällinen ja osaat kehittää toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja luotte yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin kahdessa vuorossa, mutta tarvittaessa olet käytettävissä myös sunnuntaisin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset useamman vuoden kokemusta siivousalalta. Katsomme eduksesi alan koulutuksen. Työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen ja töiden organisointi on sinulle entuudestaan tuttua. Tehtävän hoitaminen edellyttää fyysistä voimaa ja hyvää kuntoa, käytännön it-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on etu, samoin kuin voimassa olevat pätevyydet (hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä nostinlupa).

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2016, mutta paikka täytetään HETI etsimämme henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme siivous-, kiinteistön ylläpito-, turvallisuus- ja ruokailupalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 517 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 11 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com

- ISS on savuton työpaikka -

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdevastaava, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.04.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa