Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osaavaa KOHDEVASTAAVAA siivouspalveluiden päivittäisorganisointiin Joutsenoon.Tehtävässä vastaat töiden organisoinnista, sijaisjärjestelyistä sekä perehdyttämisestä ja ohjaamisesta. Osallistut käytännön siivoustyöhön, ja seuraat siivouksen laadun toteutumista päivittäin. Työ on fyysistä ja sisältää myös teknisten laitteiden ja koneiden painepesutyötä sekä nosturityötä.Olet sosiaalinen, järjestelmällinen ja osaat kehittää toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja luotte yhdessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Imatra siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lappeenranta siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luumäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ruokolahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Miehikkälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Taipalsaari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdevastaava, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 11.04.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus