Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa Vaasaan.ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme laadukas kiinteistön ylläpito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Isokyrö isännöinti ja kiinteistöhoito Laihia isännöinti ja kiinteistöhoito Maalahti isännöinti ja kiinteistöhoito Mustasaari isännöinti ja kiinteistöhoito Vaasa isännöinti ja kiinteistöhoito Vöyri kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Isokyrö kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Laihia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Maalahti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Mustasaari kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vaasa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vöyri isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 110 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa