Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt JÄRJESTYKSENVALVOJIA pääkaupunkiseudulle.

ISS:n turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS:n turvallisuuspalvelut työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Järjestyksenvalvojan ja vartijan rooli kohteissa on tärkeä. Työhön kuuluu näkyvän turvallisuuden ylläpidon lisäksi mm. asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä. Työajat sijoittuvat pääasiassa aamu- ja iltavuoroihin, ja tunteja kertyy viikossa 20. Työsuhde on vakituinen.

Edellytämme , että sinulla on aiempaa kokemusta järjestyksenvalvontatehtävistä, voimassaoleva vartija- ja JV-kortti. Työskentelytyylisi on asiakaspalvelualtis ja joustava, sekä viihdyt vilkkaassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Arvostamme ammattitaitoa, näkemystä ja kokemusta, sekä joustavaa asennetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, sekä olosuhteisiin. Lisäksi tulet tarvitsemaan työssäsi englannin kielen taitoa.

Täytä sähköinen hakemuksesi huolella viimeistään 30.10.2016 osoitteessa www.iss.fi . Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -
Työnantaja: ISS Palvelut Sijainti: Useita Ilmoitus jätetty: 08.06.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: ISS Palvelut

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Useita

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

491 461 994 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

9 874 787 € -4 %

Henkilöstö

10 524 -135

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvojia (PKS), on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.06.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Useita . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa