Duunitori suosittelee
Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt JÄRJESTYKSENVALVOJIA pääkaupunkiseudulle.ISS:n turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjärjestelmät, vartioinnin, turvaverkkoratkaisut sekä huolto- ja hälytysvalvontapalvelut. ISS:n turvallisuuspalvelut työllistää reilut 1000 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.Järjestyksenvalvojan ja vartijan rooli kohteissa on tärkeä. Työhön kuuluu näkyvän turvallisuuden ylläpidon lisäksi mm. asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Työskentelet osana ammattitaitoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvojia (PKS), on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.06.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa