Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme huoltoasentajaa Hämeenlinnaan. ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työtehtäviin kuuluu talotekniikan LVIS- ja kylmäjärjestelmien huoltotyöt, korjaukset ja asennustehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenkoski ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pälkäne ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Urjala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Valkeakoski ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kärkölä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hattula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hausjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Janakkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Loppi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tammela ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Akaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asikkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Padasjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkoski asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne asennus, huolto ja puhtaanapito Urjala asennus, huolto ja puhtaanapito Valkeakoski asennus, huolto ja puhtaanapito Kärkölä asennus, huolto ja puhtaanapito Hattula asennus, huolto ja puhtaanapito Hausjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna asennus, huolto ja puhtaanapito Janakkala asennus, huolto ja puhtaanapito Loppi asennus, huolto ja puhtaanapito Tammela asennus, huolto ja puhtaanapito Akaa asennus, huolto ja puhtaanapito Asikkala asennus, huolto ja puhtaanapito Padasjoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ISS Palvelut Oy Y-tunnus 0906333-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja - talotekniikka, on ilmoitettu ISS Palvelut -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut ISS Palvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus